Girona Temps de Flors 2018

Blog CostaGirona
63a Girona Temps de Flors 2018 - Exposició de flors, monuments, patis i jardins

Del 12 al 20 de Maig de 2018 gaudirem d’una nova edició de Girona Temps de Flors 2018, una iniciativa amb més de 60 anys d’història a la ciutat de Girona.

Aquesta exposició ha esdevingut el certament floral més important d’Europa, i aquest any s’incorporen noves propostes com els jardins de la Devesa, i l’itinerari artístic Pla V, situat en l´espai natural entre el passeig Arqueològic i el riu Galligants. Tanmateix, cal destacar l´obertura de nous espais com els jardins del Campaner, al costat de la Catedral, que no s’han visitat mai durant les exposicions florals de Girona Temps de flors.

Plànol general

Captura de pantalla 2018-05-08 a las 9.44.18
Descarregar Plànol en PDF

A Costa Girona trobaràs un ampli rang de preus i allotjaments a partir de 24 € la nit. Des d’apartaments molt assequibles per a una escapada low cost a cases amb piscina i jardí amb vistes increïbles.

Premeu el següent enllaç per escollir l’opció que més s’ajusti a les teves necessitats. Estàs a només un pas de fer realitat aquesta aventura! www.costagirona.com

No oblidis seguir-nos a la nostra pàgina de Facebook i obtenir informació actualitzada sobre les properes notícies i concursos. Per a qualsevol consulta no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*