El Castell de la Trinitat de Roses

001CastelldelaTrinitat

Hem començat l’any 2019 amb un temps espectacular a la Costa Brava. Aquest cop proposem una visita al Castell de la Trinitat, un indret cultural i històric de Roses, Girona.

A prop del far i sobre la punta de la Poncella trobem el Castell de la Trinitat. Amb panoràmica a tot el Golf de Roses i a 60 metres sobre el nivell del mar. Gaudeix de les seves vistes i de la història que amaga aquest petit racó del món.

El seu origen resideix en l’any 1508. Any en el qual es va construir una petita església encomanada per l’emperador Carlos I i projectada pel Capità General d’Artilleria Luís Pizaño. Però, anys més tard l’església va ser derruïda.

Des de l’any 1988 és considerada Bé d’Interès Cultural i en els últims anys s’han fet restauracions de les instal·lacions a causa del seu deteriorament amb el pas del temps.

Una bona activitat per a realitzar a Roses amb els més petits de la casa o amb amics és anar al Castell de la Trinitat. Gaudeix de les visites guiades que es realitzen cada dissabte i diumenge per només 5 euros.

Coneixes Costa Girona? És el nostre portal web especialitzat en allotjaments de curta estança a la Costa Brava. Així que si vols gaudir d’un cap de setmana a la Roses i vols allotjar-te a prop del Castell de la Trinitat i tenir les mateixes vistes Agi Bella Panoràmica i Agi Blau Mar són dos apartaments disponibles per passar un bon cap de semana.

En Costa Girona encontrarás un amplio rango de precios y alojamientos a partir de 24€ la noche. Desde apartamentos muy asequibles para una escapada low cost a casas con piscina y jardín con vistas increíbles.
Haz click en el siguiente enlace para escoger la opción que más se ajuste a tus necesidades. ¡Estás a sólo un paso de hacer realidad esta aventura en el Empordà! www.costagirona.com
No olvides seguirnos en nuestra página de Facebook y obtener información actualizada sobre las próximas noticias y concursos. Visita nuestra página de Instagram i verás todas las fotografías de la Costa Brava y de los apartamentos que hay en Costa Girona. Para cualquier consulta no dudes en ponerte en contacto con nosotros.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*