A la Badia de Roses es reconverteix el plàstic en roba i sabates

148

Roses s’uneix a aquesta nova iniciativa ECO

14/08/2018

Si. El plàstic es pot reconvertir en roba i sabates.

Aquesta és la nova iniciativa de l’empresa Ecoalf junt amb els pescadors de les cofradies de Roses, Llançà i Port de La Selva.

Els pescadors s’encarreguen de recollir tot el plàstic que es troben al mar i a l’entorn el qual és dipositat posteriorment en un contenidor i recollit per Ecoalf. Aquesta empresa, que treballa amb més de 32 ports a tot el Mediterrani des de l’any 2015 ha reciclat més de 250 tones de residus. A més a més cal destacar que els productes que fabrica; roba i sabates tenen la mateixa qualitat, disseny i propietats que tenen els productes no reciclats.

L’empresa va dur a terme aquesta iniciativa per la frustració a causa de l’ús excessiu dels recursos naturals al món i la quantitat de residus produïts per part dels països industrialitzats. Un dels membres d’Ecoalf diu que on els altres veien residus, ells veien una matèria primera d’altíssima qualitat.

Trobareu productes reciclats per Ecoalf a la botiga Orígens de Figueres, ubicada a la Rambla i a la botiga Miquel Roig.

www.ecoalf.com


Y para disfrutar de unas buenas vacaciones y conocer la cultura de la Costa Brava, recuerda que en Costa Girona encontrarás un amplio rango de precios y alojamientos a partir de 24€ la noche. Desde apartamentos muy asequibles para una escapada low cost a casas con piscina y jardín con vistas increíbles.

Haz click en el siguiente enlace para escoger la opción que más se ajuste a tus necesidades. ¡Estás a sólo un paso de hacer realidad esta aventura en el Empordà! www.costagirona.com

No olvides seguirnos en nuestra página de Facebook y obtener información actualizada sobre las próximas noticias y concursos. Para cualquier consulta no dudes en ponerte en contacto con nosotros.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*